Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Evergrey: Nytt liveklipp «King Of Errors»

Sveriges kungar av mörk melodisk metal, EVERGREY, kommer att släppa sitt efterlängtade nya livealbum «Live: Before The Aftermath» den 28 januari. Den kommer som BluRay/2CD och 3 vinylpaket via AFM Records. Idag släpper bandet ännu ett liveklipp – den här gången för «King Of Errors», ett mycket viktigt spår i bandets repertoar: det var faktiskt musikvideon för «King Of Errors» som 2014 var en inledning på Evergrey- Formation Englund- Danhage-Niemann-Ekdahl-Zander-maginens återkomst. Kort därefter släppte de «Hymns For The Broken», ett absolut mästerverk av ett album, och resten är historia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: